Елена Христова - консултант Vega Test ( Visit Website )

Елена Христова - консултант Vega Test

е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни. Апарата е нов клас биоелектроника и работи на принципа на електрпунктурата...

Презентация

Елена Христова - консултант Vega Test

Заместете думата  ДИЕТА с ВЕГА ТЕСТ и оставете тялото Ви да реши какви храни и напитки да консумира!

 

ВЕГА ТЕСТ е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни.Апарата е нов клас биоелектроника и работи на принципа на електрпунктурата.

 

С ВЕГА ТЕСТ се установява кои храни организмът разгражда, усвоява бързо и превръща в енергия, съответно – кои от тях разгражда бавно, не усвоява и натрупва като мастни депа, шлаки, токсини.

 

Компютърният ВЕГА ТЕСТ е безболезнен, точен,бърз, без облъчване, безкръвен.

 

Резултатите са готови веднага, а теста е с продължителност 45 мин.- до 1 час.В предварително изготвен фиш се отбелязват храните и напитките, които може да консумирате без ограничение,, тези които трябва да ограничите за 3 месеца и тези, които да избягвате 6 месеца.

 

Теста е препоръчително да се повтори след 3 или 6 месеца, за да се направи реална преценка кои от забранените храни и напитки могат да се включат отново в менюто Ви.

 

Най - често задавани въпроси

1. Това тест за алергия ли е?
Не, това не е тест за хранителна алергия. Хранителната алергия е реакция на имунната система на организма.Тестът за хранителна алергия се извършва и се консултира от алерголог.

 

2. Колко време се чакат резултатите?
Тестът продължава около 45 мин., до 1 час. Резултатите са готови и се получават веднага.

 

3. Прави ли се хранителен режим за отслабване?
Прави се препоръка за хранене. В нея се включват  храни от теста, които се толерират от организма. Ако имате някакво заболяване, изискващо диета – например: диабет, подагра, инфаркт и др., тогава се прави консултация с лекуващия лекаря, който определя и съответната диета.

 

4. Колко пъти трябва да се храним с Вега теста?
С теста или без него препоръките за хранене са 3 основни/ закуска, обяд, вечеря/ и два междинни приема на плодове или няколко ядки.

 

5. При кои хора не може да се прави Вега тест?
Противопоказания има само при пациенти с пейсмейкър - апартче за сърцето.

 

6. Има ли риск при бременни и кърмачки?
Не, няма абсолютно никакъв риск. Те са приоритетни за извършване на Вега теста. Така се определя правилната храна за майката - всъщност с това ще се храни и нейното бебе в утробата. Освен това бременната жена не наддава на килограми - вредни за нея и детето.

 

7. С Вега теста поставя ли се диагноза?
Не. С Вега теста не се поставят диагнози. Той дава информация за поносимостта на организма  към тестваните храни. Но ако имате специфично заболяване, се консултирайте с вашия лекуващ лекар.

 

Резултати

•ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ, без възвръщане на килограмите. Ако ние се храним малко и не сме променили начина си на живот , килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Приемат се само установените от теста поносими храни - тези, които организмът ни толерира и разгражда най- добре. Сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още след първия месец. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по-малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се с добро самочувствие, здрави, по-бодри и работоспособни.

 

•НАСОЧВАНЕ на децата(след 5 год.) и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни - без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия или наднормено тегло.

 

•СПАЗВАНЕТО на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система, кожни проблеми(акне), гастрит, колит, запек, подуване на корема, мускулна слабост, общ дискомфорт.

 

•При онкологично болните основна част от лечението е поддържането на съпротивителните сили и на имунитета им. Хранителен режим с поносимите от тях храни би помогнал за част от проблемите им.

 

•ВАЖЕН е теста за жените в менопауза. Периодът на климакса, характерен с промяна на секрецията на хормоните, води до натрупване на излишни килограми.Приемът на установените поносими храни водят до успешно намаляване на килограмите.

 

•При ЦЕЛУЛИТ - само правилното приемане на белтъчини, въглехидрати и мазнини, съдържащи се в поносимите храни от теста, води до неговото видимо и значително намаляване.

 

•При СПОРТИСТИ - необходимо е строго индивидуално и най-ефективно хранене само с толерираните от организма им храни. С това се повишават възможностите им за отлични постижения.

 

Метод

Докато клиента седи удобно на стола и държи с лявата ръка метален накрайник,  върху  определена акупунктурна точка на палеца на дясната ръка се поставя друг(активен) накрайник под формата на писец. Двата накрайника са свързани с метална сонда, в която се поставят „свидетели „ на различни видове храни и напитки. Така се затваря веригата, а данните се отчитат чрез специална софтуерна програма.


Резултатите са готови веднага, нанасят се в  специално изготвен фиш, който клиента получава. В него се отбелязват храните, които може да се консумират без ограничение, които се изключват само за 3 месеца от храненето и тези, които се изключват за 6 месеца. След тези периоди те се включват отново в нашето меню.


Важно е след шестия месец да се извърши втори тест, с който ще може да се направи реална преценка за ефекта от теста, т.е. колко от забранените храни са се върнали към разрешения сектор.Теста е препоръчително да се повтори след 3 или 6 месеца.


ВЕГА ТЕСТ е подходящ за всички, защото дори да не е необходимо регулиране на теглото, консумирането на храни и напитки, които се усвояват и толерират от организма дават възможност на всеки да се чувства  винаги в добра форма и с необходимото самочувствие.

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Елена Христова - консултант Vega Test - Пловдив

Елена Христова - консултант Vega Test - Пловдив

0885 415 300

N/A
Медицина

e_hrisi@abv.bg

Елена Христова - консултант Vega Test