Комплекс Верони ( Visit Website )

Комплекс Верони

Пицария Верони отдавна е станала запазена марка за любителите на италианската кухня в Балчик...

Презентация

Комплекс Верони

Пицария Верони отдавна е станала запазена марка за любителите на италианската кухня в Балчик. След изграждането на комплекс Верони, покритата част се обособи като най-търсено място за семейни тържества, фирмени партита, сватби и лични празници.

 

Ресторантът предлага wi-fi връзка, POS терминал и климатична система. Благодарение на неповторимия интериор и архитектура, ние предлагаме различни възможности за разполагане на нашите гости, в зависимост от техния брой.

 

 

 

 

За да се чувстват родителите спокойни, а децата щастливи, ние изградихме обширна детска площадка, която предлага различни детски люлки и уреди за игра.

Барбекю

Приятна обстановка, стилен танц на цветове и осветление, богата и уникално приготвена храна, прекрасна музика на живо с голям дансинг, прави ресторант Верони еднo незабравимо преживяване.

 

Комплекс Верони Ви кани в красивата лятна градина, създадена в типично български стил. В градината са разположени маси с различна конфигурация за 130 гости. Вие може да наблюдавате майсторството на нашия главен готвач, докато приготвя Вашата поръчка на скарата.

 

Ние държим настроението Ви да бъде на ниво, затова оркестър МЕГА ще се погрижи да се повеселите и ще съпроводи вашите танци.

 

Ако искате да избягате от градския шум, да послушате на живо нашия оркестър и да опитате най-добрата кухня в Балчик, то непременно посетете барбекюто на комплекс Верони.

 

Верони е най-доброто място в Балчик за отпразнуване на вашето сватбено тържество!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Верони - Балчик

Комплекс Верони - Балчик

057 976 868 / 0888 80 88 95

Ресторанти

Балчик, кв. Левски, ул. Дунав №3

Комплекс Верони