Ираклица - вила Катерина

  •  Ираклица - вила Катерина

    Ираклица - вила Катерина

    Вила Катерина се намира в курортното селище Неа Ираклица, до град Кавала, Гърция. Вилата е на разположение от 1-ви май до 30-ти септември. Разполага с две спални, всекидневна с камина и оборудвана кухня, с тераса, баня.

 Ираклица - вила Катерина

Ираклица - вила Катерина 

Вила Катерина се намира в курортното селище Неа Ираклица, до град Кавала, Гърция. Вилата е на разположение от 1-ви май до 30-ти септември. Разполага с две спални, всекидневна с камина и оборудвана кухня, с тераса, баня. В самостоятелен парцел, с красива градина, страхотна беседка за летните вечери, барбекю на дървени въглища. Възможност за безопасно паркиране на два автомобила вътре в парцела.

Най-близкият плаж се намира на около 200 метра от вилата, като от самата нея има морски изглед...Разнообразие от плажни спортове и забавления, безброй заведения за хранене с отлична средиземноморска кухня, супермаркет в непосредствена близост, възможност дори и за планински разходки и много други възможности...Обадете се на посочения телефон за контакт, повече подробности или резервация :)))) Бъдете наши гости!

Тази фирма е регистрирана на следните места: