Вила Криси ( Visit Website )

Вила Криси

Вила Криси се намира във втора вилна зона на родопското село Дедово на 25 км от Пловдив в самата гора. Вилата е на 600 метра от главния път, който води към село Дедево...

Презентация

Вила Криси

Вила Криси се намира във втора вилна зона родопското село Дедово на 25км. от Пловдив самата гора. Вилата е на 600 метра от главен път, който води към село Дедово. Капацитетът на къщата е 8 души. Вилата работи целогодишно.

 

Стаите са обзаведени уютно, в битов стил, вилата разполага с кухненски бокс с пълно кухненско обзавеждане, камина, барбекю, отлично поддържам обширен двор с маси за хранене и градиска мебел, тераса, външна пещ за печене на агнета, кабелна телевизия. Непосредствено до вилата има безплатни паркоместа. Село Дедово е изходно място за вилна зона Равнища, за пешеходни маршрути до съседното село Бойково.

 

На 25км. от Дедово се намират и селата Ситово и Лилково, известни с чистия си въздух и девствена природа. Вила Криси е прекрасно място за любителите на селски туризъм, далеч от градския шум. Подходяща е както за събирания и тържества, така и за почивка сред природата.

 

Пребиваването на домашни любимци във вилата е разрешено. Къщата разполага с три спални, хол, кухненски бокс, баня и тоалетна в едно, голям двор с кът за хранене, тераса, паркоместа.

 

  • Четири самостоятелни двойни спални във вилата плюс две допълнителни легла.
  • Цената за нощувка на 150 лева, при повече от една нощувка - 120 лева.

 

Великденски празници

Цената на вилата за Великденските празници е 400 лева за 2 нощувки, 550 лева за 3 нощувки.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Вила Криси - Село Дедово

Вила Криси - Село Дедово

0898 551 055

N/A
Къщи за гости

Село Дедово, Втора вилна зона

Вила Криси