Хотел Време ( Visit Website )

Хотел Време

Хотел Време Ви предлага една приятна и спокойна почивка на южното черноморие. Хотела се намира в град Черноморец...

Презентация

Хотел Време

Хотел Време Ви предлага една приятна и спокойна почивка на южното черноморие. Хотела се намира в град Черноморец, на 300м от плажа на къмпинг Черноморец, и на 300м от централния плаж на града и на 2,5км от плажа на Градина.

 

Мястото е тихо , много подходящо за спокойствие и релакс. Хотела разполага с двойни стаи, студия и апартамент със самостоятелен санитарен възел, балкон, хладилник, телевизор и безжичен интернет . Към хотела има ресторант и барбекю с типично българско меню на достъпни цени. Хотелът има детска площадка, дюнери, палачинки, тенис на маса и паркинг за гостите на хотела.

Рестoрант Време

Тайната на всяко ястие е любовта, с която се приготвя. Ние от ресторант Време сме открили тази проста истина и я прилагаме ежедневно в работата си, за да създадем уникални блюда за всеки от Вас!

 

В ресторанта може да се насладите на великолепна храна в уютна обстановка и да изпиете чаша вино, поднесена с усмивка. Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, за да създава по едно малко кулинарно вълшебство всеки ден.

 

Заповядайте при нас и се насладете на удоволствие, което не сте изпитвали преди.

 

За Черноморец

Черноморец се намира на 24 км на югоизток от гр. Бургас на южния бряг на големия Бургаски залив. Селището е с превъзходно разположение в своеобразна падина край брега, на малък залив до самото море. Малкият залив, който още от стари времена гърците наричали Агиос Николас (Свети Никола), има формата на морска подкова, обърната с отвора на север. Той именно дал и името на селището, Черноморец до 1951 година се нарича Свети Никола. На изток се намират остров Свети Иван и Созопол.

 

Селището е разположено на красиви брегове, като в близост се намира залива Вромос.

 

Подножието на източна Странджа планина и леко нагънатия релеф откриват магнетична панорама. На север погледът докосванос Емине, на юг се плъзга до Аркутино. Климатът е по-мек, отколкото в останалите части на региона - летните температури на водата са 20-26 °С и 26-30 °С - на въздуха.

 

 

 

Черноморец е възникнал през 1728 година. С решение на Министерския съвет от 2 декември 2009 година, в сила от 11 декември с.г. село Черноморец става град.

 

Една от забележителностите на Черноморец е райската градина и православния храм Свети Никола. Райската градина е пред самия храм. Храмът е нова едноетажна постройка. През 1994 година е бил опожарен и са били спасени само дървен кръст и икона на Свети Никола.

 

Сградата е възстановена със средства на местните жители.

 

Цени

Хотел Време, предлага на своите клиенти само през ЮНИ И СЕПТЕМВРИ:

  • закуска, вечеря, нощувка на човек само за 25лв. на ден, за 6 дни + бонус безплатно още 1 ден
  • закуска, вечеря, нощувка на човек само за 25лв. на ден, за 10 дни + бонус безплатно още 2 дни

 

За повече въпроси и резервации, моля звъннете на 0889 52 05 66

 

Очакваме Ви!

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Време - Черноморец

Хотел Време - Черноморец

0889 52 05 66

Хотели

Черноморец, ул. Братислава 12

Хотел Време