Частна детска градина Вълшебен свят (Visit Website)

Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят
Частна детска градина Вълшебен свят

Ние от ЧДГ „Вълшебен свят” можем да подготвим децата за предизвикателствата на утрешния ден, като ги окуражаваме и уважаваме тяхното мнение, оценяваме усилията и индивидуалните им потребности.

Презентация

Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят Частна детска градина Вълшебен свят

Частна детска градина Вълшебен свят

Частна детска градина Вълшебен свят

"Всичко най-важно за живота съм научил в детската градина - как да живея, как да постъпвам, какъв да съм. Мъдростта лежи не на школските зания, а в подножието на кофичка пясък от детската градина" Робърт Фулгъм

Ние от ЧДГ „Вълшебен свят” можем да подготвим децата за предизвикателствата на утрешния ден, като ги окуражаваме и уважаваме тяхното мнение, оценяваме усилията и индивидуалните им потребности. Стремим се, не само да покрием Държавните Образователни Изисквания на МОН, но и да ги надградим, като същевременно децата се забавляват и трупат знания и умения. Идеята на програмата за обучение е на базата на иновационни подходи, да се поставят основите на формиране на личности с развит интелектуален потенциал, знания и умения за успешен старт и житейска реализация.

Какво предлагаме

  • детска ясла за деца от 1 до 3 години
  • детска градина със засилено изучаване на английски език

База

ЧДГ „Вълшебен свят” се намира в един от най-чистите райони в София - „Панчарево”. В чудесния новопостроен учебен комплекс от 5 къщи със самостоятелни спортни салони, обширен и озеленен двор, тенис корт, пясъчници, детски обезопасени площадки и съоръжения, всичко въздейства и възпитава.

В Детската градина създадохме обстановка близка до домашния уют. Ние разполагаме със светли и просторни занимални,както и с уютни спални.

Близостта с планината предоставя възможност на децата , да бъдат най-дълго сред природата да дишат така необходимият им чист планински въздух и да я играят свободно.

За вашето спокойствие и сигурност на децата сме подсигурили 24 часа жива охрана и видеонаблюдение в двора на комплекса и около него.

Храна

На децата се осигурява здравословна, пълноценна и разнообразна храна, която да осигурява на организма необходимите полезни вещества.

Децата се хранят четири пъти дневно:

  • сутрешна закуска
  • закуска в 10 ч. – плод, зеленчук или фреш.
  • обяд – на обяд децата могат да избират между първо и второ или да си вземат и двете; осигурени са и допълнителни порции;
  • следобедна закуска.
Месечната такса е 580лв./включва и храненето/
Транспорта се заплаща допълнително според местоживеене.

Частна детска градина Вълшебен свят

Образователна програма

Английски език

ЧДГ „Вълшебен свят” предлага ранно езиково обучение по английски език. Обучението е съобразено с най-новите тенденции и проучвания.То не е основано на „затрупване” на детските умове с отделни сухи думи и граматически понятия.Н ие работим на принципа-учене чрез стимулиране на възприятията.

  • зрение, чрез богат илюстративен материал и мултимедия
  • слух, чрез слушане на песни, стихчета и истории на английски език
  • двигателни умения-чрез игрови подходи, танци, рисуване и писане

Децата от ЧДГ „Вълшебен свят” , възприемат по естествен път чуждият език и го прилагат и усъвършенстват в непринудени ситуации в тяхното ежедневие в детската градина.

Програмата е авторска и е съобразена с програмата за обучение утвърдена от МОН, но е съобразена и с утвърдените ефективни програми „Learning through play” и „Jolly phonics”

ЧДГ "Вълшебен свят" е част от международна програма за разпространение на английски език. Вашите деца ще общуват на английски език с млади и мотивирани за работа стажанти от цял свят. Целта е надграждане и прилагане на знания и умения по английски език.

Българска програма

Екипът на ЧДГ „Вълшебен свят” създаде среда , осигуряваща развитие на конкретното дете, среда за културно-възпитателно и образователно взаимодействие и мотивация за постижение у всяко дете. Програмата е средство за реализиране на Държавните Образователни изисквания.

Педагогическият екип е от доказани професионалисти със специалност предучилищна педагогика и английски език.

Децата, които са завършили предучилищна група в ЧДГ „Вълшебен свят” са приети в престижни частни училища.

ЧДГ „Вълшебен свят“ предлага спорт по избор и танци за всички възрастови групи. Предстои откриване на ателие по изобразително изкуство с преподавател от художествената гимназия –гр.София.

Галерия

Карта

Тази фирма е регистрирана в следните категории: