Хижа Яне Сандански ( Visit Website )

Цени:

стая със санитарен възел и телевизия-13 лв-легло

стая с общ санитарен възел на етажа-8 лв-легло

за деца до 6 год. - безплатно

деца от 6-12 год. - на половин цена

Презентация

Хижа Яне Сандански

Хижата представлява уютна, масивна 3 етажна сграда с общ капацитет 75 легла разположени в 20 стаи с 2-4 и повече легла. Повечето от стаите са със собствени санитарни възли и бани, а останалите - с етажни. Има паркинг. Хижата е електрифицирана, водоснабдена, с централно отопление.

 

Разполага с туристическа кухня и механа. Чистият планински въздух и свежестта на вековните гори създават прекрасни условия за екологичен и планински туризъм, както и за ваканционни почивки, далеч от шума и стреса на големия град. За привържениците на зимните спортове на 5 км от хижата има ски писта.


Попина лъка е местност разположена сред вековни иглолистни гори, примесени с някои широколистни видове в полите на магичната Пирин планина. Селището е изходен пункт за множество туристически маршрути. Близо до местността тече река Санданска Бистрица. В района се практикува лов и риболов.


Съседни обекти: Попинолъшкият водопад /15м./ - 0.10ч.,
хижа Каменица - 2.00ч. по маркирана пътека, хижа Синаница - 5.00ч., хижа Вихрен - 7.00ч., хижа Пирин - 7.00ч., засласлон Тевното езеро - 5.00ч.


Изходни места: гр. Сандански - 18км. по асфалтово шосе.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хижа Яне Сандански - Сандански

Хижа Яне Сандански - Сандански

0894 410 350

Хижи в България

Сандански, ул.Попина лъка

Хижа Яне Сандански