Ветеринарна амбулатория Изгрев ( Visit Website )

Ветеринарна амбулатория Изгрев

Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Амбулаторията, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област...

Презентация

Ветеринарна Амбулатория ИЗГРЕВ

Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Амбулаторията, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област.

 

Амбулаторията разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и морфология /.

 

Разполага и с необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Трихинелоскопиране, Биопсични изследвания.

 

Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции. Извършвасе и подстригване - хигиенно и естетично.

 

Към момента в Амбулаторията работят двама ветеринарни лекаря:

  • д-р И. Дочев /управител/ – дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия
  • д-р Дочева – анестезиология, екзотични домашни любимци,спешна медицина, акушерство и гинекологични заболявания, зоопсихология, хирургия
  • д-р Стефанов – вътрешни болести, лабораторна диагностика, инфекциозни заболявания, диетология, хирургия

 

Услуги

НАШЕТО МОТО  КАЧЕСТВО   ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ   ГЪВКАВОСТ   КОРЕКТНОСТ

 

НАШАТА ЦЕЛ Е ТУК ПРИ НАС ДА НАМЕРИТЕ ИНДИВИДУАЛНО И ПРИЯТЕЛСКО ОТНОШЕНИЕ, КАКТО И ДА БЪДЕ ОТДЕЛЕНО НУЖНОТО ВНИМАНИЕ И ВРЕМЕ НА ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ, А СЪЩО И НА ВАС. НИЕ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕМ ДА ОТГОВОРИМ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ, ТРЕВОГИ И ЖЕЛАНИЯ В НАЙ-ПЪЛНА СТЕПЕН.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС, ПРИ ВСЕКИ ВЪЗНИКНАЛ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ С ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ. НИЕ ЩЕ ВЛОЖИМ ВСИЧКИ НАШИ УМЕНИЯ, ВЪЗМОЖНОСТИ И УСИЛИЯ ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ. АКО ЖЕЛАЕТЕ МОЖЕ ДА ЗАПИШЕТЕ И ТОЧЕН ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ. 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ветеринарна амбулатория Изгрев - Бургас

Ветеринарна амбулатория Изгрев - Бургас

056 86 00 23 / 0879 255 133

Бургас, кв. Изгрев бл.94 - партер

Ветеринарна амбулатория Изгрев

 

Работно време :

 

Понеделник - Петък - 8:30-12:00 / 13:30-19:30

Събота - 9:00-12:00 / 13:00-17:30

Неделя и Национални празници - 9:30-14:00