Пътна помощ Русе

 • Пътна помощ Русе

  Пътна помощ Русе

  Денонощна пътна помощ в страната и чужбина. Коректно отношение, бързина и сигурност

Пътна помощ

Фирма Виктори карс ЕООД Пътна помощ Русе – денонощна пътна помощ в страната и чужбина.

Коректно отношение, бързина и сигурност.

Издаване на данъчна фактура.

 • пътна помощ 24 часа, 7 дни в седмицата;
 • репатриране на автомобили, джипове, бусове;
 • извозване на катастрофирали и аварирали превозни средства;
 • изваждане на автомобили от дерета и канавки;
 • смяна на автомобилни гуми;
 • подаване на ток;
 • доставка и зареждане на гориво;
 • ремонт на място;
 • денонощни автосервизни услуги.

Пожелаваме Ви безаварийно шофиране!

Бъдете толерантни на пътя и спазвайте Закона за движение по пътищата!

Предлагаме специализиран превоз и репатриране на леки и тежкотоварни автомобили и техника от цяла Европа с професионални и модерни камиони за Пътна Помощ. Повечето компании които предоставят застрахователната полица Автокаско, изплащат напълно всички нанесени щети по автомобила. Тези застрахователни компании, имат за цел да привлекат повечето клиенти на тяхна страна и като предложението което им правят да отговаря на всички изисквания като европейската полица

Галерия

Ако се намирате далече от вашият град, застрахователната компания ще Ви осигури безплатен хотел. Всички ваши разходи за храна, ще се поемат от застрахователната компания. Това важи включително и за хората които пътуват с Вас. Ако се окаже че ремонтът на Вашият автомобил се забави, застрахователната компания ще ви осигури и служебен автомобил. Информация за фирмите които предлагат превоз и репатриране на автомобили.

Пътна помощ за град Русе на автомобили, джипове, микробуси, камиони, автобуси и всякаква техника. Дружествата които извършват услугата пътна помощ в Русе. Предоставят автомобили и техника на фирми и частни клиенти от цяла Европа. Служителите на тези дружества за репатриране в град Русе , работят със специализирани камиони. Те са оборудвани със специални платформи, за репатриране на автомобили, джипове. Микробуси, камиони, автобуси и всякаква техника. Всички служители на дружествата за репатриране на автомобили в град Русе . Притежават квалификация за професионална компетентност. Фирмите за репатриране на автомобили, предлагат пътна помощ за Русе . Доставка на гориво до авариралият автомобил в град Русе , подаване на ток в Русе . Професионален авто – ключар за град Русе и редица други специализирани услуги. Професионалните фирми за репатриране, може да отстранят повредата на автомобила на място. Тогава вие няма да имате нужда от репатриране на автомобила до автосервиз.